81312 ارسال در 659 موضوع- توسط 3247 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: ملیحه

تبلیغات
صفحه: [1] 2 3 ... 133
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: دوستداران سعید شهروز  (دفعات بازدید: 87645 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
غزلک
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1325

ديدن مشخصات
« : 18 فروردين 1387,ساعت 08:57:11 »

سلام به همه دوستان عزیز امیدوارم همگی خوب باشید
این تاپیک ایجاد نشده مگر برای حضور دوستداران ستاره سرزمین احساس سعید شهروز و اظهار نظر درمورد این خواننده  خوب و با اخلاق کشور
خوشحال میشم اگه اعضای محترم سایت-مدیریت محترم-سردبیر خوش ذوق و .............نظرای خودشون رو بیان کنن
در ضمن منتقدین سعید شهروز هم به شرط طرح انتقادهای مودبانه رو سر ما جا دارند.
خارج شده است

دراین جمع قریب
          چه غریب افتاده ام..................
کاش یکنفربودنم راحس میکرد(غزلک)
غزلک
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 19 فروردين 1387,ساعت 09:51:00 »

بله واقعا ممنونم بابت این همه استقبال
اشکال نداره فعلا حرف زیادی برای گفتن ندارم جز این که ایشالله هرچه زودتر (بی خوابی )به بازار بیاد تا بعد از مدتها یه آلبوم دیگه از ستاره سرزمین احساس بشنویم
راستی به نظرتون (بی خوابی)چه جور آلبومیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا اینو دیگه جواب بدین................................لللللللللللللططططططططططففففففففاااااااااااااااا
خارج شده است

دراین جمع قریب
غزلک
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 22 فروردين 1387,ساعت 15:18:46 »

سلام به همه میخوام درمورد این که دوتا از آهنگای آقای شهروز (نازبانو و نرگس)به طور غیر مجاز توی سایتای اینترنتی اومد نظرتونو بدونم و کلا نظرتون درباره این قبیل حرکات که متاسفانه دامنگیر خیلی از خواننده های ما شده چیه؟به نظر شما دلیل چنین اقداماتی چیه؟راه حلش چیه؟خوشحال میشم از نظراتتون با خبر باشم
خارج شده است

دراین جمع قریب
غزلک
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 23 فروردين 1387,ساعت 17:22:00 »

سلام به همه امیدوارم خوب باشین
میگم اگه قراره اینجا فقط از افراد خاصی حمایت بشه بگین همه بدونن منظورم به مدیریت نیست با کار برای سایت هستم حتما باید انجمن ها در حمایت از شادمهر-فرزاد حسنی-حمید عسگری و امثالهم یا در مورد عشق و سینما و این جور موضوعات باشه تا ازشون استقبال بشه؟آقای درودگر مگه خودتون نگفتین از خواننده های دیگه هم حمایت کنیم؟اینم حمایت چرا هیچ کس با ما همراه نیست؟بعد از چند روز حتی یک پاسخ هم به این انجمن ارسال نشده اگه قراره اینطوری پیش بره بگین تا ما دل خودمونو خوش نکنیم این کار درواقع یعنی تبعیض و اهمیت ندادن به کار تازه وارد ها کما این که من تازه وارد نیستم از دی ماه تا بحال عضو سایت هستم بابا ماهم آدمیم شاید هنوز جوون نشده باشیم اما در آستانه ورود به این سن هستیم نا امیدمون نکنید.
خارج شده است

دراین جمع قریب
tarlan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 24 فروردين 1387,ساعت 06:09:48 »

سلام حال همگیتون امید وارم خوب باشه /
منم هر 7 البوم سعید شهروز و دوست دارم و با تک تک اهنگاش خاطره دارم وشدید منتظر البوم جدیدش که حتما کار جدیدیه هستم.
و به همه ی طرفدارای سعید البوم هفته عاشقی با صدای روزبه نعمت الهی رو معرفی میکنم کار قشنگیه
خارج شده است
farideh
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5061

نمی گم دلخور از تقدیرم اما...

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 24 فروردين 1387,ساعت 07:40:44 »

غزلک جون سلام ،من هم انجمن دوستداران مجید اخشابی رو راه اندازی کردم تقزیبا هیچکس نظر نداد.انگار با اومدن خواننده هایی مثل حمید عسگری و فرزاد فرزین همه سعید شهروز و اخشابی و ... را فراموش کردن.اگه واسه من هم کامنت بذاری خوشحال میشم.
یا علی
خارج شده است

تمام می شوم شبی فقط به من اشاره کن...
farideh
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #6 : 24 فروردين 1387,ساعت 07:45:16 »

این عکس هم تقدیم به شما  Cheesy
خارج شده است

غزلک
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : 24 فروردين 1387,ساعت 09:17:16 »

سلام به همه
ترلان عزیز منم منتظر آلبوم جدید هستم و با تمام آهنگای آقای شهروز خاطره دارم بابت اظهار نظر و پیشنهادت ممنونم
خارج شده است

دراین جمع قریب
غزلک
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 24 فروردين 1387,ساعت 09:24:40 »

شکرانه عزیز سلام
واقعا ممنون بابت اظهار نظرت و عکس زیبایی که گذاشتی
حق با شماست البته تا حدودی خواننده های نسل جدید یه جورایی سر و صدایی به پا کردن که انگار قدیمی ها و اونایی که کلی تجربه دارن و برای موسیقی پاپ زحمت کشیدن فراموش شدن اما کار خوب هنوز هم هوادار داره و روی زمین نمیمونه صبر کن تا آلبوم جدید سعید شهروز بیاد اونوقت خواهی دید که کی بیشتر ارزش داره البته ما باید به جوونترها هم فرصت بدیم تا رشد کنن اما نباید فراموش کنیم اگه افرادی مثل خشایار-سعید شهروز-تاجیک-اخشابی و امثال اونها نبودن ما الان توی کشور موسیقی پاپ نداشتیم متاسفانه عده ای خیلی راحت این قضیه رو نادیده میگیرن
خارج شده است

دراین جمع قریب
farideh
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #9 : 24 فروردين 1387,ساعت 12:59:27 »

سلام باهات موافقم.از تاپیکت هم خیلی خیلی ممنونم.
خارج شده است

غزلک
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #10 : 25 فروردين 1387,ساعت 09:24:08 »

سلام
شکرانه جون خواهش میکنم قابلی نداشت
بی صبرانه انتظار آلبوم بی خوابی رو میکشم دو ساله که منتظرم البته من فقط صدای آقای شهروز رو دوست ندارم بیشتر از صدا حس قشنگ و خاصی که دارن و از همه مهمتر اخلاق و مرام و معرفتشون رو دوست دارم واسه همین اگه تولید این آلبوم سالها طول بکشه بازم صبر میکنم و حاضر نیستم یک لحظه شنیدن صدای ایشون رو با تمام دنیا عوض کنم آرزوی من سلامتی و سربلندی ایشون و خانواده شون زیر سایه الطاف بی کران الهی هست
خارج شده است

دراین جمع قریب
MANDEGAR
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2904

عشق فقط یک کلام علی علیه السلام

ديدن مشخصات
« پاسخ #11 : 06 ارديبهشت 1387,ساعت 13:28:18 »

سلام به همگی

همه ما ایرانی هستیم و غیور و همین غیرت ما باعث ناراحتی ابر قدرتهای دنیا به خصوص آمریکا شده و بدجوری هم عصبیشون کرده !
به همین دلیل اقداماتی رو انجام دادن و میدن تا ما رو تخریب کنن اما خدارو شکر تا اینجای کار هیچ سودی نبردن و فقط حقیقت شیطانی خودشون بیشتر آشکار شده .

همونطور که همه مطلع هستین استفاده از عبارت خلیج عربی به جای خلیج همیشگی فارس به دست برخی دولت های غربی بهانه ای برای جنگ روانی دیگر با ایران شده و این مسئله باعث ناراحتی ما ایرانی ها شده . همونطور که هیچ وقت غیرت ما اجازه نداده  کسی حقمون رو پایمال کنه این بارهم بیایین ثابت کنیم که ایرانی با غیرت هستیم .
 سایتی هست که نیاز به یک میلیون امضا داره تا نام خلیج فارس رو به نقشه ماهواره ای و آنلاین گوگل ارت برگردونه و عبارت دروغین خلیج عربی رو حذف کنه. شما می تونید اعتراض خودتون رو اونجا نشون بدین از شما ایرانی های اتفاق نویی خواهش می کنم اگه هنوز اقدامی در این مورد انجام ندادین به این سایت برین و با امضاهای ایرانیتون ثابت کنید که مقابل استکبار می ایستید .این آدرس رو در اختیار دوستان و آشنایانی که وبلاگ یا سایت دارن هم قرار بدین تا بتونیم ایرانی بودن خودمون روهمه جای دنیا ثابت کنیم. از همه شما که به هر دلیل ارتباطی با من ندارین هم خواهش می کنم این کار رو نه به خاطر من و نه به گفته من بلکه به عنوان یک ایرانی انجام بدین.

ایرانی باشید ایرانی بمانید                                                                                 
 یا علی

http://www.petitiononline.com/sos02082/petition-sign.html
خارج شده است

خداحافظ

کمی غمگین ...
غزلک
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #12 : 11 ارديبهشت 1387,ساعت 10:06:16 »

ثریا جون سلام از این که این مطلب رو هم اینجا و هم در انجمن موسیقی سنتی نوشتی ممنونم
بله ما ایرانی ها به غیرتمون زنده ایم من کاری رو که گفتی انجام دادم هو کار دیگه ای هم که لازم باشه برای سربلندی کشورم انجام میدم
بازم ازت ممنونم
خارج شده است

دراین جمع قریب
غزلک
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #13 : 16 ارديبهشت 1387,ساعت 08:36:53 »

دوستان عزیز سلام امیدوارم خوب باشید من که خیلی خوبم چون امروز تولد ستاره سرزمین احساس هست تولد ایشون رو به همه طرفداراشون تبریک میگم و از صمیم قلب برای ایشون آرزوی سلامتی میکنم ایشالله 120 ساله شن
خارج شده است

دراین جمع قریب
Masoud
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3585

صدای بغض گرفته یک نسل سوخته

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #14 : 16 ارديبهشت 1387,ساعت 12:05:37 »

سلام غزلک عزیز

من هم از طرف خودم تولد « سعید شهروز » را به خودش و تمامی دوست دارانش تبریک میگم.امیدواریم هر چه زودتر آلبوم « بی خوابی » او منتشر شود تا همه از صدای او لذت ببریم و در واقع بی خواب شویم !
خارج شده است

« شادمهر عقيلي » ستاره هميشه درخشان موسيقي پاپ ايران

پایگاه خبری - تحلیلی موسیقی 360

http://www.music360.us

صفحه: [1] 2 3 ... 133
  چاپ صفحه  

پرش به :