سلام به همگی
همه ما ایرانی هستیم و غیور و همین غیرت ما باعث ناراحتی ابر قدرتهای دنیا به خصوص آمریکا شده و بدجوری هم عصبیشون کرده !
به همین دلیل اقداماتی رو انجام دادن و میدن تا ما رو تخریب کنن اما خدارو شکر تا اینجای کار هیچ سودی نبردن و فقط حقیقت شیطانی خودشون بیشتر آشکار شده .
همونطور که همه مطلع هستین استفاده از عبارت خلیج عربی به جای خلیج همیشگی فارس به دست برخی دولت های غربی بهانه ای برای جنگ روانی دیگر با ایران شده و این مسئله باعث ناراحتی ما ایرانی ها شده . همونطور که هیچ وقت غیرت ما اجازه نداده کسی حقمون رو پایمال کنه این بارهم بیایین ثابت کنیم که ایرانی با غیرت هستیم .
سایتی هست که نیاز به یک میلیون امضا داره تا نام خلیج فارس رو به نقشه ماهواره ای و آنلاین گوگل ارت برگردونه و عبارت دروغین خلیج عربی رو حذف کنه. شما می تونید اعتراض خودتون رو اونجا نشون بدین از شما ایرانی های اتفاق نویی خواهش می کنم اگه هنوز اقدامی در این مورد انجام ندادین به این سایت برین و با امضاهای ایرانیتون ثابت کنید که مقابل استکبار می ایستید .این آدرس رو در اختیار دوستان و آشنایانی که وبلاگ یا سایت دارن هم قرار بدین تا بتونیم ایرانی بودن خودمون روهمه جای دنیا ثابت کنیم. از همه شما که به هر دلیل ارتباطی با من ندارین هم خواهش می کنم این کار رو نه به خاطر من و نه به گفته من بلکه به عنوان یک ایرانی انجام بدین.
ایرانی باشید ایرانی بمانید
یا علی
http://www.petitiononline.com/sos02082/petition-sign.html