|
khorshidd
|
 |
« پاسخ #45 : 05 آذر 1388,ساعت 21:35:44 » |
|
are
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
az diare ashenai pa keshidan moshkel ast az to ey arame janam del boridan moshkel ast
|
|
|
|
ممتاد
|
 |
« پاسخ #46 : 10 آذر 1388,ساعت 12:15:40 » |
|
البوم 14 منتشر شد با صدای علی لهراسبی
بد نیست بهتر بگم خوبه صدای محزونی داره
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
چقدر دلم تنگ شده واسه خدا ....
|
|
|
|
Javatti
|
 |
« پاسخ #47 : 10 آذر 1388,ساعت 16:55:29 » |
|
توصیه می کنم آلبوم 14 رو بخرید و گوش بدید
از بسیاری از آلبومهای منتشر شده امسال بهتره
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
........................................................................................ 
|
|
|
|
قلب انجمن
|
 |
« پاسخ #48 : 15 آذر 1388,ساعت 17:56:27 » |
|
بعد از رفتنت
» شاعر : محسن یگانه » آهنگ ساز : محسن یگانه » تنظیم : بهروز صفاریان
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : بعد از رفتنت
بعد رفتنت عزیزم ، بس که تنهایی کشیدم قامتم خمیده از بس ، عشقتو به دوش کشیدم تو غم بی همزبونی ، هی می کشتم لحظه هامو روی برگ های شعرم ، خالی کردم عقده هامو
خاطرت جمع هر جا باشی ، توی غربت یه کسی هست خاطراتت زندگیشه ، اون غریبه خاطرت هست اون که تو هفت آسمونش ، یه ستاره هم نداره اون منم که دلخوشی شه ، گل من کسی رو داره
مثل دیگرون نبودم ، سر راهتو نبستم می دونستم نمیای و چشم به جاده ها نشستم
خاطرت جمع تو دل من ، تو حسابت پاکه پاکه این خطای دل من بود ، اون که افتاده به خاکت
تو روزهایی که نبودی ، نمی دونی چی کشیدم صبح تا شب زخم زبون از هر غریبه ای شنیدم
گل من سرت سلامت ، تو که خوش باشی غمم نیست این همیشه آرزومه ، پس دلیل ما طمع نیست
دیگه از گریه گذشته ، به جنون کشیده کارم تو که خوشبختی عزیزم ، دیگه غصه ای ندارم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
توي بهت جاده ها هر جا كه ديدني نيست چشمامو ميبندمو جاش يه رويا مي ذارم
|
|
|
|
قلب انجمن
|
 |
« پاسخ #49 : 15 آذر 1388,ساعت 17:58:10 » |
|
کوه
» شاعر : مونا برزویی » آهنگ ساز : مهدی یراحی » تنظیم : مهدی یراحی
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : کوه
من این پایین نشستم سرد و بی روح تو داری می رسی به قله ی کوه داری هر لحظه از من دور می شی ازم دل می کنی ، مجبور می شی
تا مه راه رو نپوشونده ، نگام کن اگه رو قله سردت شد ، صدام کن یه رنگ مرده از رنگین کمونم من این پایین نمی تونم بمونم
تا مه راه رو نپوشونده ، نگام کن اگه رو قله سردت شد ، صدام کن یه رنگ مرده از رنگین کمونم من این پایین نمی تونم بمونم
خودم گفتم که تلخ روزگارت منو بیرون بریز از کوله بارت دلم می مرد و راه بغضو سد کرد به خاطر خودت ، دستاتو رد کرد
برو (برو) بالاتر از اینی که هستی تو بغض هر دوتامون رو شکستی (شکستی) با چشم تر اگه تو مه بشینی کسی شاید شبیه من ببینی
منم اونکه تو رو داده به مهتاب کسی که روت رو می پوشونه تو خواب کسی که واسه دنیای تو کم نیست
می خوام یادم بره ، دست خودم نیست
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
قلب انجمن
|
 |
« پاسخ #50 : 15 آذر 1388,ساعت 17:58:55 » |
|
مرگ برگ
» شاعر : رضا صادقی » آهنگ ساز : رضا صادقی » تنظیم : شهاب اکبری
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : مرگ برگ
از نبودنت می ترسم ، وقتی تو نگام نشستی آخه تو شدی تمام رگ و پوست و هر چی هستی آخه حس رفتن تو ، به من حس مرگ رو می ده تو برو غمت نباشه ، مرگ یک برگ رو که دیده به جون هر چی ستاره هست ، می خوامت هر لحظه ، هر بار اما تو هستی و نیستی ، اینه راه و رسم اجبار بی تو زندگیم چه سرده ، قصه هام قصه ی درده تک درخت سبز عشقم ، بی تو ، بی روح و زرده
نیستی ببینی غروب سردمو شکسته غصه ، خلوت دردمو نیستی ببینی بی تب و تابم و گم
آه ، نیستی ببینی سنگ صبورمو رفتی و تنها چه سوت و کورمو نیستی ببینی از خودمم دورم
شیطنت های نگاهت ، رفتتی ، می شه آینه ی دق بگو کی رسید به داد دل بی قرار عاشق هر کی آخر کسی هستی ، رفتی تو عمق وجودم دارم از عشقت می سوزم ، کاشکی عاشقت نبودم
آه ، نیستی ببینی سنگ صبورمو رفتی و تنها چه سوت و کورمو نیستی ببینی از خودمم دورم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
قلب انجمن
|
 |
« پاسخ #51 : 15 آذر 1388,ساعت 17:59:28 » |
|
تنها نرو (رمیکس)
» شاعر : روزبه بمانی » آهنگ ساز : مهدی یراحی » تنظیم : بهروز صفاریان
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : تنها نرو (رمیکس)
تنها نرو ، این راه رفتن نیست دنیای تو چیزی به جز من نیست
از خودت چیزی نمی دونی تنها نرو ، تنها نمی تونی
من حال این روزهاتو می دونم من حال این روزهاتو می دونم چیزی نگو ، چشماتو می خونم
من حال این روزهاتو می دونم من حال این روزهاتو می دونم چیزی نگو ، چشماتو می خونم این جاده تا وقتی نفس داره چشماشو از تو بر نمی داره ، بر نمی داره
می ری که با فکر تو تنها شم می ری که همدرد خودم باشم تو آخر راهو نمی دونی تنها نرو ، تنها نمی تونی
دستامو با احساس تو بستم من بی نهایت با تو هم دستم تا جاده می ره سمت بی راهه گم کن منو ، این آخرین راهه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
Asal Bala
|
 |
« پاسخ #52 : 15 آذر 1388,ساعت 18:24:55 » |
|
شعر كوه ش قشنگه بايد در اولين فرصت آلبوم 14 و آلبوم يكي بود يكي نبود رو تهيه كنم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
در زمین عشقی نیست که زمینت نزند....آسمان را دریاب
|
|
|
|
قلب انجمن
|
 |
« پاسخ #53 : 15 آذر 1388,ساعت 18:25:52 » |
|
دلنوازان
» شاعر : عبدالجبار کاکایی » آهنگ ساز : محسن یگانه » تنظیم : بهروز صفاریان
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : دلنوازان
حال من دست خودم نیست ، دیگه آروم نمی گیرم دلم از کسی گرفته که میخوام براش بمیرم
باز سرنوشت و انتهای آشنایی باز لحظه های غم انگیز جدایی
باز لحظه های ناگزیر دل بریدن بازم اول راه و حس تلخ نرسیدن
پای دنیای تو موندم ، مثل عاشق های عالم تا منو ببخشی آخر ، تا دلت بسوزه کم کم مثل آینه رو به رومه ، حس با تو بودن من دارم از دست تو میرم ، عاشقی کن ، منو نشکن
باز سرنوشت و انتهای آشنایی باز لحظه های غم انگیز جدایی
باز لحظه های ناگزیر دل بریدن بازم اول راه و حس تلخ نرسیدن (نرسیدن)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
قلب انجمن
|
 |
« پاسخ #54 : 15 آذر 1388,ساعت 18:26:01 » |
|
دلواپسی
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : دلواپسی
نعره های بی امونم ، گوشه آسمون رو کر کرد مگه فریادم رو نشنید ، که داره دیر می شه ، برگرد
آی به گوشش برسونین ، کسی جز من نمی تونه کوله بار غصه هاشو ، روی دوشش بکشونه
این همه پیغوم و پسغوم می فرستم که بدونه داره دلواپسی دنیامو به آتیش می کشونه این همه پیغوم و پسغوم می فرستم که بدونه داره دلواپسی دنیامو به آتیش می کشونه
این همه راه رو نمی شه با غریبه ها سفر کرد آی به گوشش برسونین ، که داره دیر می شه ، برگرد آی به گوشش برسونین ، کسی جز من نمی تونه کوله بار غصه هاشو ، روی دوشش بکشونه
این همه پیغوم و پسغوم می فرستم که بدونه داره دلواپسی دنیامو به آتیش می کشونه این همه پیغوم و پسغوم می فرستم که بدونه داره دلواپسی دنیامو به آتیش می کشونه
این همه راه رو نمی شه با غریبه ها سفر کرد آی به گوشش برسونین ، که داره دیر می شه ، برگرد آی به گوشش برسونین
من که جاشو پر نکردم ، شاید اصلا نمی دونه آی به گوشش برسونین ، یکی این جا نگرونه (نگرونه) نمی تونم بی تفاوت رو گذشته پا بذارم اون که پاره ی تنم بود ، چه جوری تنها بذارم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
قلب انجمن
|
 |
« پاسخ #55 : 15 آذر 1388,ساعت 18:26:33 » |
|
سزامه
» شاعر : محسن یگانه » آهنگ ساز ( برگرفته از قطعه ی یونانی ) » تنظیم : بهروز صفاریان
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : سزامه
این گریه نیست این سهمم از درده ، سهم من از بغض نگاه تو خواستم بیام اما دیگه دورم از تو و قلب بی گناه تو خیلی پشیمونم ، حلالم کن ، با عشق تو بدجوری تا کردم خیلی واسه جبرانشون دیره ، این حقمه ، خیلی خطا کردم
سزامه ، این تنهایی سزامه که تک تک لحظه هامو ، تنها سر کنم سزامه ، این تنهایی سزامه که پیش چشم تو ، همه ی خاطراتمون رو یک جا پرپر کنم
سزامه
این گریه نیست این سهمم از درده ، سهم من از بغض نگاه تو خواستم بیام اما دیگه دورم از تو و قلب بی گناه تو خیلی پشیمونم ، حلالم کن ، با عشق تو بدجوری تا کردم خیلی واسه جبرانشون دیره ، این حقمه ، خیلی خطا کردم
سزامه ، این تنهایی سزامه که تک تک لحظه هامو ، تنها سر کنم سزامه ، این تنهایی سزامه که پیش چشم تو ، همه ی خاطراتمون رو یک جا پرپر کنم
سزامه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
قلب انجمن
|
 |
« پاسخ #56 : 15 آذر 1388,ساعت 18:27:10 » |
|
اتاق سوت و کور
» شاعر : محسن یگانه » آهنگ ساز : محسن یگانه » تنظیم : شهاب اکبری
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : اتاق سوت و کور
منم و دل شکستم که داره می میره این جا هیچ کسی دور و برم نیست ، چه قدر دلگیر این جا منم و سکوت تلخی که نشسته تو وجودم با تو ام بی خبر از من ، کاش منم مثل تو بودم
اتاق سوت و کور من از تو و از خاطرات تلخ تو سیره اگه نباشی قلب بیچاره ام توی تنهایی می میره اتاق سوت و کور من از تو و از خاطرات تلخ تو سیره اگه نباشی قلب بیچاره ام توی تنهایی می میره
حرف های تکراری من که دیگه باب دلت نیست اما جز همین دل من ، دلی بی تاب دلت نیست اون قده دلشوره دارم که نمونده شور و حالی کاش منم مثل تو بودم ، می زدم به بی خیالی
اتاق سوت و کور من از تو و از خاطرات تلخ تو سیره اگه نباشی قلب بیچاره ام توی تنهایی می میره
منم و دل شکستم که داره می میره این جا هیچ کسی دور و برم نیست ، چه قدر دلگیر این جا منم و سکوت تلخی که نشسته تو وجودم با تو ام بی خبر از من ، کاش منم مثل تو بودم
اتاق سوت و کور من از تو و از خاطرات تلخ تو سیره اگه نباشی قلب بیچاره ام توی تنهایی می میره اتاق سوت و کور من از تو و از خاطرات تلخ تو سیره اگه نباشی قلب بیچاره ام توی تنهایی می میره (می میره،می میره)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
Asal Bala
|
 |
« پاسخ #57 : 15 آذر 1388,ساعت 18:27:38 » |
|
دلواپسی
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : دلواپسی
نعره های بی امونم ، گوشه آسمون رو کر کرد مگه فریادم رو نشنید ، که داره دیر می شه ، برگرد
آی به گوشش برسونین ، کسی جز من نمی تونه کوله بار غصه هاشو ، روی دوشش بکشونه
این همه راه رو نمی شه با غریبه ها سفر کرد آی به گوشش برسونین ، که داره دیر می شه ، برگرد آی به گوشش برسونین ، کسی جز من نمی تونه کوله بار غصه هاشو ، روی دوشش بکشونه
این همه راه رو نمی شه با غریبه ها سفر کرد آی به گوشش برسونین ، که داره دیر می شه ، برگرد آی به گوشش برسونین
من که جاشو پر نکردم ، شاید اصلا نمی دونه آی به گوشش برسونین ، یکی این جا نگرونه (نگرونه) نمی تونم بی تفاوت رو گذشته پا بذارم اون که پاره ی تنم بود ، چه جوری تنها بذارم
اينو خود محسن هم تو آلبوم قبليش خونده آهنگ پاره ي تنم كجاست من زير صداشو خيلي دوست دارم(صداي نعره)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
در زمین عشقی نیست که زمینت نزند....آسمان را دریاب
|
|
|
|
قلب انجمن
|
 |
« پاسخ #58 : 15 آذر 1388,ساعت 18:27:59 » |
|
انتظار
» شاعر : روزبه بمانی » آهنگ ساز : محمدرضا چراغعلی » تنظیم : محمدرضا چراغعلی
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : انتظار
بی تو بی هم قطار می میرم ، من از این انتظار می میرم منو از روز رفتنت کشتی ، برنگردی دو بار می میرم
همه ی سال بی تو یک روزه ، من به روزهای هفته بدبینم حالم از بعد رفتنت خوش نیست ، همه روزها رو جمعه می بینم
مثل پروانه ای که تو پیله است ، دلم از این همه قفس خونه جز تو که روزگارم رو دیدی ، دیگه کی حال ما رو می دونه من ، من دارم از تب تو می سوزم ، دل دریا رو آب کن ، برگرد زندگیم انتظارته هر روز ، زندگیمو رها کن از این درد
بی تو بی هم قطار می میرم ، من از این انتظار می میرم منو از روز رفتنت کشتی ، برنگردی دو بار می میرم
همه ی سال بی تو یک روزه ، من به روزهای هفته بدبینم حالم از بعد رفتنت خوش نیست ، همه روزها رو جمعه می بینم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
قلب انجمن
|
 |
« پاسخ #59 : 15 آذر 1388,ساعت 18:28:29 » |
|
اقرار
» ترانه سرا ( فوژان برقیان ) » آهنگ ساز ( امیر قنادی ) » تنظیم : آرش قنادی
» خواننده : علی لهراسبی » آلبوم : 14 » آهنگ : اقرار
نمی ترسم که بگم ، آره عاشق تو ام دارم اقرار می کنم ، نه فقط تو ، به خودم تازه چند روزی که تو خیال من میای بذار من خواب ببینم که تو هم منو می خوای
به دلم افتاده تعبیر خواب من می شی یکی از این روزها ، پامو به رویات می کشی به دلم افتاده به داد دستام می رسی واسه گذشتن از هر چی که دارم ، تو بسی
یکی دو روزه گریه ، بهونه ی چشامه تو را خواستن و نداشتنت ، یه عذابه که باهامه توی این شب های بی تو ، نگاهتو کم میارم حدس بزن از این ترانه ، که چه حسی به تو دارم
به دلم افتاده تعبیر خواب من می شی یکی از این روزها ، پامو به رویات می کشی به دلم افتاده به داد دستام می رسی واسه گذشتن از هر چی که دارم ، تو بسی
نمی ترسم که بگم ، آره عاشق تو ام دارم اقرار می کنم ، نه فقط تو ، به خودم تازه چند روزی که تو خیال من میای بذار من خواب ببینم که تو هم منو می خوای
به دلم افتاده تعبیر خواب من می شی یکی از این روزها ، پامو به رویات می کشی به دلم افتاده به داد دستام می رسی واسه گذشتن از هر چی که دارم ، تو بسی (تو بسی،تو بسی،تو بسی،تو بسی،تو بسی،تو بسی)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|