81312 ارسال در 659 موضوع- توسط 3247 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: ملیحه

تبلیغات
صفحه: [1] 2
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: دستور توقف پخش سريال «بزنگاه» ابلاغ شد !  (دفعات بازدید: 1580 بار)
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
مدیریت انجمن
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4483

ديدن مشخصات
« : 27 شهريور 1387,ساعت 13:43:31 »

دستور توقف پخش سريال «بزنگاه» ابلاغ شد

خبرگزاري فارس: دستور توقف پخش سريال «بزنگاه» از سوي شوراي نظارت بر برنامه‌هاي صداوسيما صادر شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در نامه‌اي كه از سوي شوراي نظارت بر برنامه‌هاي صداوسيما به خبرگزاري فارس ارسال شده، آمده است: با توجه به اعتراضات گسترده مردمي و بسياري از نخبگان و كارشناسان دلسوز حوزوي و دانشگاهي و همچنين انتقاد قبلي رياست شوراي نظارت بر سازمان صداوسيما از ادامه هنجارشكني‌هاي غيراخلاقي و غيرشرعي و حتي غيرقانوني سريال «بزنگاه»، دستور توقف اين سريال طي نامه‌اي خطاب به رياست سازمان صداوسيما از سوي رياست شوراي نظارت ابلاغ شد.
در اين نامه ضمن تبيين رسالت صداوسيما به عنوان دانشگاه عمومي و وظيفه خطير اين رسانه در ارتقاي بينش فرهنگي جامعه آمده است:
اگرچه رسالت صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران به عنوان رسانه‌ ملي و مهمترين دستگاه فرهنگي، ارتقاي دانش و بينش و منش عمومي آحاد جامعه و گسترش ارزش‌ها، آرمان‌هاي اسلام و انقلاب به مخاطبان بويژه نسل جديد است ولي متأسفانه محتواي برخي از سريال‌هاي توليدي شبكه صداوسيما، نه تنها در اين راستا نبوده بلكه متأثر از خاستگاه غربي آن، به عاملي براي رخنه و شكافي براي تهاجم فرهنگي و آسيب‌رساني بر پيكره فرهنگ و ديانت كشور مبدل شده است.
حسين مظفر در ابتداي اين نامه عدم تعريف صحيح و منطقي از طنز و مساوي دانستن آن با هجو و لغو و تمسخر و رواج فحاشي و الفاظ زشت و هنجارشكني‌هاي غيراخلاقي و غير شرعي و حتي غير عرفي در برخي سريال‌هاي توليدي را از جمله مصاديقي دانسته كه ضمن مغايرت با منويات مقام معظم رهبري در باب كاركرد طنز در رسانه ملي با معيارها و ملاك‌هاي برنامه‌سازان سازمان نيز به استناد: بند 16-3-1 ضوابط و سياست‌هاي برنامه‌سازي (زبان و گفتار برنامه‌هاي صداوسيما بايد از هرگونه ناسزا، فحاشي، اهانت، كلمات ناشايست مبرا باشد) و بند 30-19-2 (كلمات، جملات و اصطلاحات چند پهلو كه معنايي دور از ادب، اخلاق و شأن مخاطب يا رسانه ملي را داشته باشد ممنوع است) مغايرت داشته و نشان از انحراف از ضوابط و معيارهاي ساخت برنامه دارد و موجب اعتراض شديد مخاطبان و هتك حيثيت رسانه ملي و تنزل جايگاه والاي دانشگاه عمومي سازمان گرديده است.
ايشان در ادامه اين نامه به ذكر نمونه‌هايي از بخش الفاظ ركيك و زشت در سريال بزنگاه آن هم در بهترين ساعت معنوي ماه مبارك رمضان از قبيل: «خفه شو، اينقدر زر نزن، ميترسم خريتش كار را خراب كنه، گاز بده لعنتي، تو كپه مرگت روبذار، درسته گاهي من خلم ولي تو هميشه خلي، حرف زيادي نزن، چه مرگته، اينا رو از كدوم گوري پيدا كردي، اي يارو عوضي، تا آن روي سگ من را بالا نيومده، (بیب!)‌بر، مرتيكه مزاحم، برو گم‌شو، احمق‌هاي ديونه و نمايش حركات ناپسند از قبيل بازي با انگشتان دست كه در عرف نماد و يا معناي زشتي را متبادر مي‌كند، انتخاب سوژه مكرر آبريزگاه و دستشويي، توهين به والدين كه در دستشويي مي گويد: «اينجا بوي آقاجون رو ميده» اشاره نمودند كه در تضاد آشكار در ايفاي رسالت فرهنگي سازمان صداوسيما است.
رئيس شوراي نظارت در پايان اين نامه از مهندس ضرغامي خواست با توجه به تخلفات انجام شده و انتقادات شديد مردم نسبت به توقف سريال مذكور اقدام عاجل معمول و نتيجه را به شوراي نظارت منعكس شود.

خارج شده است

مدیر موقت انجمن گفتگوی مجله ی اتفاق نو
negar.sh
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6591

از کسی گلایه ای نیست اگه باختم به تو باختم!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 27 شهريور 1387,ساعت 18:49:52 »

اره این رو توی سایت هم گذاشتن
لا از این شورای نظارت حالم به هم می خوره! ! فکر کنم خصوصا ما طرفدارهای فرزاد حسنی این حس رو زیادی داشته باشیم!
حتی اگه با بعضی از این حرفها  در مورد بزنگاه!موافق باشم البته با کمیش!!!
خارج شده است

بال رویاهایم را بریده ام از حوالی یاد تو آن سو تر نمی روند...
MANDEGAR
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2904

عشق فقط یک کلام علی علیه السلام

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 28 شهريور 1387,ساعت 06:28:58 »

چی می گین بچه ها ؟؟؟؟؟؟

چی چی رو توقیف بشه ؟! یعنی چی !! مگه الکی هی میان این رو توقیف می کنن اون رو توقیف می کنن !!!!

دیگه دارن خیلی پررو می شن !!!!
خارج شده است

خداحافظ

کمی غمگین ...
farideh
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5061

نمی گم دلخور از تقدیرم اما...

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 28 شهريور 1387,ساعت 07:49:18 »

فعلا که کار شورای نظارت شده توقیف کردن.
دیگه فکر نمی کنن چقدر واسه یه سریال زحمت کشیده شده ،عوض قدر دانیشونه دیگه.
من که خیلی دلم ازشون پره.
خارج شده است

تمام می شوم شبی فقط به من اشاره کن...
negar.sh
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : 28 شهريور 1387,ساعت 11:07:18 »

حالا که اینها اینجورین لااقل باید از همون اول فیلمنامه ها رو بخونن!
راستی اینقدر بدم میاد که همه چیز رو می خوان سر مردم خراب کنند!!!
خارج شده است

MANDEGAR
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 28 شهريور 1387,ساعت 15:48:08 »

یک خبر داغ و البته خوشحال کننده

روابط عمومی سازمان صدا و سیما طی اطلاعیه ای اعلام کرد پخش مجموعه تلویزیونی " بزنگاه " از شبکه سوم سیما ادامه خواهد یافت و طبق اعلام قبلی ، فقط در لیالی ویژه قدر سریال 5 قسمتی " زمانی برای پشیمانی " بجای این سریال پخش خواهد شد به گزارش واحد مرکزی خبر در این اطلاعیه آمده است : نظرات شورای محترم نظارت بر سازمان صدا و سیما ، دلسوزانه ! بوده و همواره مورد توجه مدیران و برنامه سازان رسانه ملی می باشد گفتنی است شورای نظارت بر برنامه های صدا و سیما روز گذشته با تاکید بر اطلاعیه قبلی خود خواستار اصلاح و توقیف پخش سریال بزنگاه شده بود !!!

منبع روزنامه جام جم

خداروشکر !!!

خارج شده است

خداحافظ

کمی غمگین ...
MANDEGAR
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 28 شهريور 1387,ساعت 15:49:30 »

اونقدر خوشحال شدم که بلافاصله اومدم بگم !!

واقعا چقدر لطف کردن !!!!!
خارج شده است

خداحافظ

کمی غمگین ...
negar.sh
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #7 : 28 شهريور 1387,ساعت 15:55:09 »

ثریا زور شورای نظارت بیشتر از اینهاست!!
خارج شده است

AN@H!tA
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3153

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #8 : 29 شهريور 1387,ساعت 07:41:40 »

حق ندارن توقیفش کنن چون قبل از بزنگاه خیلی از فیلمها ساخته شده اند که مضمون مناسبی نداشتن و حتی از کلمات بدتری هم استفاده می کردن و یا استفاده می کنن!
خارج شده است

حال من دست خودم نیست...دیگه آروم نمی گیرم...دلم از کسی گرفته...که میخوام براش بمیرم
MANDEGAR
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : 29 شهريور 1387,ساعت 07:58:25 »

نگار جان

من منظورت رو نفهمیدم !!! یعنی اگه بخوان بازم می تونن توقیف کنن منظورت اینه ؟
خارج شده است

خداحافظ

کمی غمگین ...
negar.sh
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #10 : 29 شهريور 1387,ساعت 09:44:58 »

اره ثریا
خارج شده است

MANDEGAR
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #11 : 29 شهريور 1387,ساعت 10:03:06 »

می دونم نگار جان

ولی حالا که دیگه دلسوزی کردن !!!!!! و دوباره خواستن که پخشش ادامه پیدا کنه دیگه بیشتر از این خودشون رو خراب نمی کنن که بخوان توقیفش کنن ( یعنی دیگه چی مونده که خراب کنن !!! )
خارج شده است

خداحافظ

کمی غمگین ...
امیرمحمد
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 951

ديدن مشخصات
« پاسخ #12 : 29 شهريور 1387,ساعت 11:15:28 »

حالا نه که ما ایرانیا خیلی با ادبیم
الفاضی مثل برو گمشو و برو کپه مرگتو بذار و اینا برامون بداموزی داره
فحش بد یاد می گیریم
خارج شده است

اگه عمرم یه نفس بود ................
امیرمحمد
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #13 : 29 شهريور 1387,ساعت 11:17:53 »

تو جامعه ما پر از اینجور الفاظه تازه اینا خوب خوباشه
بعدش هم اگر قرار به پخش نشدن بود باید این کا رو قبل از پخش سریال می کردن به وقتی که نصف بیشتر سریال پخش شده
این کار توهین به شعور مخاطبه
مگه مردم مسخره بعضیان که چون با بعضی از حرکات و رفتار و کلمات یک سریال حال نمی کنن نسخه اون سریال و بپیچن ؟
خارج شده است

امیرمحمد
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #14 : 29 شهريور 1387,ساعت 11:22:00 »

هر چند من نظرم اینه که اگه توقیفش هم نکنن یه جوری کرمشون و می ریزن و اینقدر از سر و ته سریال می زنن که ادم هیجی ازش سر در نیاره
ساعت شنی رو یادتون نرفته که
بلانسبت یه عده ادم ... اونجان واسه ... تو زحمات کارگردان و بازیگر و فلان و فلان !
خارج شده است

صفحه: [1] 2
  چاپ صفحه  

پرش به :